We're never close
Door: Malky
Blijf op de hoogte en volg Malky
13 December 2011 | Thailand, Bangkok
We zijn pas vier dagen weg, maar het voelt al zoveel langer!
eventjes terug naar het begin, Schiphol.
Gestrest dat we waren, Jordy kreeg een blackout en vergat spontaan haar pincode en beide waren we aan het zweten als twee vrouwen van rond de 50 die zwaar in de overgang zitten (sorry)
Gelukkig zijn we na het inchecken van onze baggage met ons kleine, bescheiden afscheidsgroepje een biertje gaan drinken om enigszins te kunnen ontspannen. Misschien wel iets te veel want in Frankfurt hadden we bijna onze vlucht gemist. boarding tijd 21.40 en wij kwamen op ons dooie gemakje om 22.00 bij gate aan.
uiteindelijk natuurlijk niks aan de hand, maar toch wel even spannend.
aangekomen in bangkok zijn we met de bus richting koh san road gegaan. wat we niet wisten is dat de bus daar niet helemaal kwam en stonden dus een beetje verloren in het o zo grote Bangkok samen met twee andere backpackers, die dezelfde kant op moesten als wij.
Twee Argentijnse schoonheden, Fernando en Nicolas. Waar wij maar al te graag een tuc-tuc met wilde delen, en zij gelukkig ook met ons.
( twee acrobaten, met als logisch gevolg een goddelijk lichaam)
ons eerste ritje in de tuc-tuc, eentje om nooit te vergeten.
Eindelijk aangekomen bij het beroemde backpakcers gedeelte van Bangkok, Koh san road. Ik had er al veel over gehoord, maar toch is het fijn om het dan eindelijk met eigen ogen te zien! En inderdaad het is het paradijs voor backpackers.
De eerste avond hebben we het rustig aan gedaan, in tegenstelling tot de tweede avond.
We zaten lekker aan de chang biertjes toen we aan de praat kwamen met een Ierse en Schotse jongen. Die schotse jongen vertelde ons al gelijk dat hij doodziek was geworden van chang bier en dat we beter singha konden gaan drinken.
nou en dat hebben we geweten. Jordy haakte halverwege de avond af omdat ze zich niet lekker voelde. en ik had er de volgende ochtend last van( maar dat zou ook aan de hoeveelheid bucket sangsom gelegen kunnen hebben)
Genoeg over het nachtleven want we hebben al zoveel meer meegemaakt.
Kanchanaburi, beroemd om de brug over de rivier de Kwai. Indrukwekkend om daar over heen te lopen!
Het plan was om daar te overnachten en na enige tijd lopen kwamen we aan het een lief, schattig bungalowparkje gelegen aan de rivier.
Super lieve mensen en een prima plek om een nachtje te slapen.
de volgende dag zijn we naar de Erawan waterfalls geweest. supermooie watervallen waar je ook kunt zwemmen. Helaas was het echt te koud om te zwemmen dus wij hielden het bij pootje baden.
Nu zijn we weer in Bangkok en vanavond vertrekken we met de nachttrein naar Chiang Mai, de Provincie in het noorden van Thailand, waar we ook al heel veel over gehoord hebben.
Het is leuk, we zijn aan het genieten van alles wat ons 'overkomt'
Tot snel!
Liefs, Jordy en Malky
ps
boven een aantal restaurants hangen borden als ' we Don't check ID' ' Buckets extra strong' en de mooiste' we're never close'
13 December 2011 - 08:31
Tosca:
Meiden jullie zijn al weg!!! Dacht dat jullie pas in het nieuwe jaar zouden vertrekken!!
Hoop nog veel meer verhalen te lezen van jullie!
Jort ik had je gister nog gewhatsappt, maar snap nu waarom je me disste :P
Don en ik ga samenwonen in groningen, gister hebben we de sleutel gekregen!! ik moet nog ff even wachten tot 31 januari, dan heb ik me diploma, maar hij gaat vast. Als je terug komt moet je maar eens gaan backpacken in groningen :P
Meiden heeeeeel veel plezier, geniet ervan!!
XXXXX Tosca -
13 December 2011 - 17:34
Carla:
aaaah Malky wat heerlijk om te lezen......... wat zullen jullie het lekker hebben daar zeg! Ik geniet mee hoor :-) dus blijven schrijven he..
swadika
x carla
13 December 2011 - 21:33
Ria:
Girls go for it! het klinkt super.... jullie hebben idd al veel beleefd zo te lezen. hoop dat jullie een goede treinreis hebben, alhowel als je dit leest dan is die reis allang geweest :)
goed om van jullie te horen en benieuwd naar de volgende avonturen..
dikke knuffel en heel veel xxxxxx Ria -
15 December 2011 - 22:40
In 4 Dagen :
in 4 dagen tijd al veel meegemaakt kan je na gaan als je 180 dagen weg bent, gr. tonny -
16 December 2011 - 11:24
Toos Wijk:
Meiden, wat fijn om dit te lezen, heerlijk, geniet maar lekker, zo´n ritje met de tuc tuc heb ik ook gehad maar dan met de barones hahaha Kus EvTo -
25 December 2011 - 13:09
Carla En Ger:
We vinden het heel knap dat je zo goed reisverslag maakt. Is bij jullie ook iets van de kerst te merken en blijf in ieder geval voor alle dingen op je hoede ,wij wensen jullie prettige feestdagen en een goed,plezierig en gezond 2012 xxxxxx